Mis je een groentewinkel?

Wekelijks krijgen wij aanvragen of we niet interesse hebben om een Goudreinet te starten in een gewenste woonplaats. We voelen ons vereerd. Goed nieuws! We komen graag naar je toe. Hoewel er wel aan een aantal voorwaarden voldaan moeten worden. Zo moet de winkelruimte groter zijn dan 100M2 en in een fijne wijk zitten met vooral veel mensen die ook liever naar een speciaalzaak gaan dan naar de supermarkt. Kortom, laat het ons weten en overtuig ons, liefst met zoveel mogelijk. Wie weet zie je ons binnenkort wel in jouw winkelstraat.

Zelf een groentewinkel starten?
Zo enthousiast geworden dat je zelf wel een eigen groentewinkel wil starten? Dat kan ook, en wij helpen je erbij als je dat wilt. Nu Nederland steeds gezonder eet is het weer een goede tijd om zelf een groentewinkel te starten. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Ben je nog niet klaar voor de sprong in het diepe? Je mag uiteraard eerst starten als filiaalmanager in één van onze vijftig filialen of een nieuw te openen filiaal. Zo krijg je snel de smaak te pakken en start jij straks vol kennis en ervaring met je eigen zaak. Uiteraard profiteer je dan van onze welbekende inkoopskorting en voordelen en kan je altijd rekenen op onze kennis en jarenlange ervaring.