Wie zijn wij eigenlijk?

We zijn een familiebedrijf en weten als geen ander waar we over praten als het gaat om de beste kwaliteit van groente en fruit. Het is ons met de paplepel ingegoten. In 1927 begon onze opa met de fruithandel en inmiddels staat de vierde generatie in onze winkels.

Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten. Eerst vanuit onze groothandel en sinds 40 jaar ook via onze 50 verkooppunten, waaronder De Goudreinet. Elke dag kopen we het lekkerste groenten en fruit in via de veiling of telers waar we soms al 60 jaar zaken mee doen. Onze focus ligt op eerlijk zakendoen.

Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland, vooral als het seizoen daar is. Dat proef je en merk je in de portemonnee.

Ons motto is gezond eten voor iedereen voor betaalbaar te maken en te houden. En dat is ons gelukt, weten inmiddels steeds meer mensen, want we groeien als kool, dus wie weet vindt u ons binnenkort ook bij u in de buurt. Kunt u niet wachten? stuur ons dan een mail en dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Op deze site tref je elke week onze voordelige weekaanbiedingen. Graag tot ziens!

Familie van Ravenswaaij

Hier zijn we dan

Peterseliewortel

Nog even geduld en dan is hij er weer PETERSELIEWORTEL! . Dieet- en Paleofans weten er wel raad mee. Deze aardappelvervanger is koolhydraat-arm en je kan er makkelijk stamppotjes mee maken. Is het in jouw winkel niet op voorraad? vraag en dan naar.

Peterseliewortel
Peterseliewortel
Terug naar boven