Veel aanbod? Goed nieuws: lagere prijzen!

In januari kosten de mango’s en avocado’s bij ons maar 59 cent! ’Zo goedkoop? Kan dat wel?’ We horen het de hele dag door. 
Ter vergelijking, bij sommige supermarkten zijn ze 1,99!

Hoe het kan? De oogst in Peru en Brazilië is net geweest. En dat was een goede oogst waardoor het aanbod nu groot is. 
Wij baseren onze prijzen vrijwel altijd op de marktwerking. Zo kunnen we altijd eerlijke prijzen bieden en betaalt de klant niet teveel en krijgt de teler ook zijn prijs. Hierdoor hoeven ze het niet weg te gooien.

Zou zonde zijn want MANGO’S zijn ontzettend lekker en gezond. Heerlijk in de kwark en ze smaken zelfs prima in een warm oosters gerecht. Bovendien werkt het perfect als je zoete trek krijgt. Een mango vult direct!

AVOCADO’S zijn daarentegen de nieuwe ’superfood’. Ze bevatten goede onverzadigde vetten en bijna geen koolhydraten. Geen vrucht is zo uniek qua samenstelling als de avocado. De één lepelt hem met wat peper en zout uit als een kiwi, de ander moet aan de smaak wennen. Wat vinden jullie ervan? En in wat voor recept verwerken jullie ze? We zoeken nog avocado- en mangorecepten voor onze site. Als je de jouwe instuurt via een reactie hieronder, dan krijg je de mango of avocado gratis!

P.s. een avocadoblend als gezichtsmasker schijnt wonderen te doen!

De mango & avocado aanbieding geldt nog tot zaterdag 20 januari.