Waldorfsalade 4-6 personen

Waldorfsalade 4-6 personen

Waldorfsalade 4-6 personen

Dit recept hebben we geleend van de chefkok van het gerenommeerde hotel: het Waldorf Astoria in New York. Kenmerkend is de combinatie ananas, mandarijn, rozijntjes en walnoot.  De salade heeft een basis van (bleek)selderij, spitskool Walnoten en Rozijnen. De Waldorfsalade is bij ons al dertig jaar in het assortiment en heeft een groot aantal liefhebbers die hier wekelijks voor terugkomen.


De salade van 9,95 is verpakt zoals op de afbeelding en is gemaakt voor 4-6 personen.Totale aanwezigheid allergenen
: Sulfiet (zit standaard in rozijnen), walnoten, selderij, melk, lactose, ei, mosterd, glutamaat (E620-E625)Extra waarschuwing bij zeer ernstige allergie: Dit product wordt samengesteld in een bedrijf waar noten en pinda’s worden verpakt,  opgeslagen en verwerkt.

Vandaag besteld: morgen of andere dag na keuze vers bereid af te halen vanaf 10:00 uur. (Zon en Feestdagen uitgesloten)

€ 9,95

Mango

Mango’s zijn zachte zoete vruchten boordevol vezels en vitamines. Mango’s kom je ook vaak tegen in vleesgerechten. Dat is niet alleen een heerlijke smaakcombinatie,  dat komt voornamelijk omdat mango spijsverterende enzymen bevat: Papaïne. Dit zorgt ervoor dat het vlees malser wordt. Mango’s doen het heerlijk in yoghurt met walnoot. Maar ook in een groene bladsalade, met gerookte kip, rode ui, appel en cashewnoten.

Wil je weten of een mango rijp is? Ruik er dan aan. Als ze zoet ruiken, zijn ze eetbaar.

Mango
Mango
Terug naar boven