Tonijnsalade 4-6 personen

Tonijnsalade 4-6 personen

Tonijnsalade 4-6 personen

Als we de reacties op Facebook lezen is onze TONIJNSALADE  er één waar je graag even voor omrijdt. En dat merken we ook in de winkels, want we snijden deze salade meerdere malen per dag vers  De tonijnsalade is af gegarneerd met een wit uitje, rode paprika, verse peterselie en augurkjes. Lekker bij een borrelplankje, maar we horen ook vaak dat klanten hem op brood eten. Dat kan natuurlijk ook!

De salade van 9,95 is verpakt zoals op de afbeelding en is gemaakt voor 4-6 personen.

allergenen: ei, melkeiwit, lactose, mosterd, vis. Dit product wordt samengesteld in een bedrijf waar noten en pinda’s worden verpakt, opgeslagen en verwerkt.

Vandaag besteld: morgen of andere dag na keuze vers bereid af te halen vanaf 10:00 uur. (Zon en Feestdagen uitgesloten)

Let op! Enkel afhalen, geen bezorging.

€ 9,95

Asperges

Heb je ze ook in de winkel zien liggen? Het zijn geen Hollandse, dat kan niet, want anders zouden ze nu bevroren zijn en niet meer zo lekker smaken. Deze komen uit Peru en hebben -toegegeven- ook een prima smaak! Ze komen tegelijkertijd aangevlogen met mango’s en bananen, die toch al deze kant op zouden komen. Dus ja, we snappen het argument dat witte asperges niet bij het seizoen horen, maar ach, nu ze er toch zijn: neem het ervan! let op: de prijs kan per dag enorm in prijs variëren, daarom nu geen prijsweergave.

Asperges
Asperges
Terug naar boven