Ei van Columbus 4-6 personen

Ei van Columbus 4-6 personen

Ei van Columbus 4-6 personen

Toen we deze salade voor het eerst maakten, dachten we dat we het Ei van Columbus hadden uitgevonden. Je kan deze eiersalade namelijk op twee manieren eten. Gewoon, met een vorkje, maar hij is ook heerlijk op een toastje. Het fijne van deze salade is, dat hij niet zo zwaar en hartig is als andere eiersalades. Het frisse rode uitje en reepjes komkommer en Jonagoldappel, maken hem heerlijk fris.

De salade van 9,95 is verpakt zoals op de afbeelding en is gemaakt voor 4-6 personen.


Totale aanwezigheid allergenen: Ei, melk, mosterd

Extra waarschuwing bij zeer ernstige allergie: Dit product wordt samengesteld in een bedrijf waar noten en pinda’s worden verpakt,  opgeslagen en verwerkt.

Vandaag besteld: morgen of andere dag na keuze vers bereid af te halen vanaf 10:00 uur. (Zon en Feestdagen uitgesloten)

Let op! Enkel afhalen, geen bezorging.

€ 9,95

Asperges

Heb je ze ook in de winkel zien liggen? Het zijn geen Hollandse, dat kan niet, want anders zouden ze nu bevroren zijn en niet meer zo lekker smaken. Deze komen uit Peru en hebben -toegegeven- ook een prima smaak! Ze komen tegelijkertijd aangevlogen met mango’s en bananen, die toch al deze kant op zouden komen. Dus ja, we snappen het argument dat witte asperges niet bij het seizoen horen, maar ach, nu ze er toch zijn: neem het ervan! let op: de prijs kan per dag enorm in prijs variëren, daarom nu geen prijsweergave.

Asperges
Asperges
Terug naar boven