Cole slaw salade 4-6 personen

Cole slaw salade 4-6 personen

Cole slaw salade 4-6 personen

In Amerika serveren ze bij de BBQ standaard COLESLAW. De naam suggereert dat deze salade Amerikaans is, maar niets is minder waar. Wij, dé Hollanders namen het vele jaren geleden mee naar het overzeese continent.  Het is een zoete rauwkostsalade. In the States gaat er vaak een flinke schep suiker door, maar wij zijn daar een stuk voorzichtiger mee geweest. Mensen die niet zo van rauwkost houden, lusten deze vaak wel, juist omdat hij wat zoeter is.  De basis bevat spitskool, rode ui en wortel. Hij is aangemaakt met een lichte yoghurtdressing

De salade van 9,95 is verpakt zoals op de afbeelding en is gemaakt voor 4-6 personen.

Totale aanwezigheid allergenen: Ei, melk, mosterd, wortel

Extra waarschuwing bij zeer ernstige allergie: Dit product wordt samengesteld in een bedrijf waar noten en pinda’s worden verpakt,  opgeslagen en verwerkt.

Vandaag besteld: morgen of andere dag na keuze vers bereid af te halen vanaf 10:00 uur. (Zon en Feestdagen uitgesloten)

€ 9,95

Mango

Mango’s zijn zachte zoete vruchten boordevol vezels en vitamines. Mango’s kom je ook vaak tegen in vleesgerechten. Dat is niet alleen een heerlijke smaakcombinatie,  dat komt voornamelijk omdat mango spijsverterende enzymen bevat: Papaïne. Dit zorgt ervoor dat het vlees malser wordt. Mango’s doen het heerlijk in yoghurt met walnoot. Maar ook in een groene bladsalade, met gerookte kip, rode ui, appel en cashewnoten.

Wil je weten of een mango rijp is? Ruik er dan aan. Als ze zoet ruiken, zijn ze eetbaar.

Mango
Mango
Terug naar boven