Vastkokers

Vastkokers

In onze filialen verkopen wij de meeste aardappels LOS.  De aardappels komen rechtstreeks van de boer af naar onze groothandel. Voordelen hiervan zijn dat ze extra vers zijn, geen bewerking hebben ondergaan (lopende band, wassing) en dat de prijs altijd up-to-date is. Vergelijk de prijzen maar eens met die uit de supermarkt. Nog een voordeel is dat u bij ons zelf uw eigen hoeveelheid kan scheppen. U betaalt dus nooit teveel.

Vastkokende aardappelen zijn aardappels met een fijne structuur. Ze vallen niet uiteen tijdens het koken waardoor ze geschikt zijn voor (op)bakken, frituren en in salades. Vastkokende aardappels zijn: Nicola’s, Opperdoezen en Primeur.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Klik hier voor uitgebreide product informatie op de website van het groente en fruit bureau.

Mango

Mango’s zijn zachte zoete vruchten boordevol vezels en vitamines. Mango’s kom je ook vaak tegen in vleesgerechten. Dat is niet alleen een heerlijke smaakcombinatie,  dat komt voornamelijk omdat mango spijsverterende enzymen bevat: Papaïne. Dit zorgt ervoor dat het vlees malser wordt. Mango’s doen het heerlijk in yoghurt met walnoot. Maar ook in een groene bladsalade, met gerookte kip, rode ui, appel en cashewnoten.

Wil je weten of een mango rijp is? Ruik er dan aan. Als ze zoet ruiken, zijn ze eetbaar.

Mango
Mango
Terug naar boven